Flerkulturell dag

Mangfold

Nøklevann AKS ønsker å invitere barn, søsken og foreldre til vår årlige flerkulturelle fest onsdag 24. oktober kl. 1515. Det blir fremvisning av tradisjonelle drakter, høytlesning og dans, samt mat fra ulike steder i verden.

PROGRAM:

• Kl. 1515: AKS-leder Karl Andre ønsker velkommen
  • Kl. 1525: Underholdning
  • Kl. 1600: Matservering fra ulike land

Vi håper så mange som mulig har anledning til å bidra med litt enkel mat denne dagen, og det hadde også vært hyggelig dersom noen hadde hatt mulighet til å presentere maten dere har laget. Mat kan leveres på Store-AKS mellom 0730 og 1200, eventuelt kan den også leveres/settes på anviste plasser når dere kommer. Mat som skal varmes må leveres før 1200 og merkes med dette. Ta gjerne med oppskrifter.

Oppslutningen de foregående årene har vært stor, og vi håper så mange som mulig ønsker å delta også i år. Ved spørsmål, ta kontakt med baseledere eller AKS-leder på aks.noklevann@osloskolen.no evt. på telefon 23 46 47 10/11.

Takk til alle som er med på å gjøre dagen til en internasjonal fest!